Avui, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer, un dia que té per objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia.

Amb motiu d’aquest dia, l’ajuntament de Cunit se suma a les propostes de la Lliga Contra el Càncer Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que ha organitzat una jornada virtual on es barrejarà la rigorositat dels professionals, l’emoció i la cultura.

Digital perquè a causa de la situació d’emergència sanitària en la qual ens trobem en aquest moment, no podem fer quelcom presencial i apel·lem a la responsabilitat.

Solidària perquè tots els donatius que aconseguim en aquesta jornada aniran a parar íntegrament a la lluita contra el càncer, com sempre.

Rigorosa perquè comptem amb professionals experts en l’àmbit.Emotiva perquè sempre ens belluga el cor i l’afany d’ajudar a persones que ho necessiten, i molt. Ens mou el caràcter de la Lliga, primer les persones i la recerca.

Cultural: perquè també hi haurà música.

A partir de les 11 del matí i fins el vespre hi ha diferents activitats que podreu seguir online a través de les xarxes socials Facebook i Youtube #lligacontraelcancertarragonaiterresdelebre. Us adjuntem el programa d’activitats.

I del 4 al 7 de febrer, Camina contra el càncer, una caminada solidària en la que et pots inscriure solidàriament fent un donatiu de 5€.

Us animem a afegir-vos a aquesta jornada des de les vostres llars i altres indrets, i que pugueu seguir tots els actes que s’han preparat.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email