Avui, 4 de febrer, és el Dia Mundial contra el Càncer, un dia que té per objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia.

Amb motiu d’aquest dia, l’ajuntament de Cunit se suma a les propostes de la Lliga Contra el Càncer Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que ha organitzat una jornada virtual on es barrejarà la rigorositat dels professionals, l’emoció i la cultura.

Digital perquè a causa de la situació d’emergència sanitària en la qual ens trobem en aquest moment, no podem fer quelcom presencial i apel·lem a la responsabilitat.

Solidària perquè tots els donatius que aconseguim en aquesta jornada aniran a parar íntegrament a la lluita contra el càncer, com sempre.

Rigorosa perquè comptem amb professionals experts en l’àmbit.Emotiva perquè sempre ens belluga el cor i l’afany d’ajudar a persones que ho necessiten, i molt. Ens mou el caràcter de la Lliga, primer les persones i la recerca.

Cultural: perquè també hi haurà música.

A partir de les 11 del matí i fins el vespre hi ha diferents activitats que podreu seguir online a través de les xarxes socials Facebook i Youtube #lligacontraelcancertarragonaiterresdelebre. Us adjuntem el programa d’activitats.

I del 4 al 7 de febrer, Camina contra el càncer, una caminada solidària en la que et pots inscriure solidàriament fent un donatiu de 5€.

Us animem a afegir-vos a aquesta jornada des de les vostres llars i altres indrets, i que pugueu seguir tots els actes que s’han preparat.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email