El pròxim diumenge 5 de març, tindrà lloc la tercera edició de la E-Bike Day Penedès, una prova cicloturista que a través de la bicicleta elèctrica, ens descobrirà els paisatges de la plana penedesenca, les seves vinyes, la gastronomia típica i el bon fer de la seva gent. Es proposen dues opcions de recorregut, un bàsic de 56km i 600m de desnivell, i un tècnic de 62km i 900m de desnivell.

Per aquesta edició, els e–bikers sortiran de la platja de Cunit (davant de l’oficina de turisme) a partir de les 9 del matí i entre vinyes arribaran a Bellvei on degustaran un fantàstic vi blanc i formatge.

A partir d’aquest punt és on poden escollir l’opció tècnica o bàsica, però que ambdues ens portaran fins a la Bisbal del Penedès, més concretament al camp d’Oliveres de Torclum, on hi haurà un dinar a base de brasa i vi negre del Celler Domenys, i per postres coca del forn de La Bisbal.

Després de dinar, l’E-Bike baixarà cap a Sant Jaume de Domenys per a fer el darrer avituallament a base de vi dolç i fruits secs abans de tornar al punt de partida, al Passeig Marítim de Cunit, on hi haurà música en viu amb una copa de cava i coca i la màgica posta de sol davant del mar.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email