3 detinguts en un domicili de la Urbanització “ Els Jardins” de Cunit és el resultat d’ una operació conjunta entre la Guardia Civil i la Policia Local de Cunit.
Durant el matí del dimecres 16 de desembre de 2020, la Guardia Civil de El Vendrell, i amb el suport de la Policia Local de Cunit, ha realitzat una entrada i registre en un habitatge unifamiliar de la Urbanització “Els Jardins” de Cunit
Durant el registre, es van poder intervenir 20 quilos de marihuana llesta pel consum.
També s’ha pogut comprovar manipulacions en la xarxa elèctrica que permetien un defraudació del fluix elèctric.

A banda de la col·laboració de la Policia Local de Cunit el dia del registre, cal a dir, que prèviament ha portat a terme el seguiment i control durant diverses setmanes.

Es vol remarcar i agrair la col·laboració de l’entitat cuntienca Amancu amb la dedicació que han tingut amb els gossos que custodiaven la finca durant la intervenció policial.

L’operació va finalitzar amb la detenció de 3 homes, veïns de Barcelona, per presumptes delictes contra la salut pública i posats a disposició de les autoritats judicials.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana vol “felicitar als agents que han intervingut en aquesta operació juntament amb la Guardia Civil de El Vendrell per la feina realitzada”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email