• Ha tingut lloc del 10 al 13 d’agost a la plaça del Casal i ha comptat amb monologuistes d’alt nivell

Quatre anys ja han passat d’ençà que va començar el primer Festival de l’Humor de Cunit i enguany, ha quedat demostrat que ja està totalment consolidat. Del 10 al 13 d’agost, 1600 persones han gaudit de l’humor en majúscules a l’aire lliure de forma gratuïta, a la plaça del Casal de Cunit i donant-li vida al municipi.

L’inici del Festival de l’Humor va ser el divendres dia 10 d’agost amb el còmic tarragoní Javi Sancho. El dissabte es feia el concurs de monòlegs amb cinc còmics d’arreu del país que van guanyar-se al públic. Diumenge es va fer la nit de la improvisació amb Improacatomba i dilluns tancaven el festival, el Sergio Picón i l’Eva Cabezas. Tot això amanit pel cunitenc Guillem Estadella.

Ivan Faccia, regidor de Joventut de l’ajuntament de Cunit ha explicat que “el festival vol realçar la importància de conservar l’humor en la vida pública i personal. Vivim temps difícils però tenir la capacitat de riure i fer riure és essencial per valorar les coses en la seva justa importància i recuperar el sentit positiu i alegre de la vida”. Així mateix ha indicat que “el fet de saber riure’s d’un mateix ajuda a veure en l’altre una riquesa que ens pot aportar molt”. Faccia també ha incidit en el fet que “donar la possibilitat a joves que puguin expressar públicament davant d’altres persones les seves capacitats humorístiques, és uns dels objectius que també s’ha tornat a assolir aquest any. L’art de fer riure és essencial potenciar-lo i el nostre Festival vol que els joves continuïn aquesta dimensió tan humana i al mateix temps tan difícil d’expressar artísticament”.

La regidoria de Joventut vol agrair al Guillem Estadella la seva implicació i treball, així com a tots els tècnics i treballadors/es municipals per fer possible quatre nits màgiques.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email