L’Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990, va proclamar l’1 d’octubre Dia Internacional de la Gent Gran.

La comunitat internacional insta d’aquesta manera a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura.

L’Ajuntament de Cunit s’adhereix a la commemoració d’aquesta jornada festiva i reivindicativa la finalitat de la qual és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l’envelliment.

Avui, com hem fet altres anys, hauríem tret els tallers del Casal de la Gent Gran al carrer i haguéssim celebrat aquest dia amb un dinar de germanor, però la situació generada per la COVID 19 no ens ho permet.

Però no volem deixar de reivindicar aquesta diada per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

El Casal de la Gent Gran de Cunit ha reobert les portes amb totes les mesures de seguretat per poder continuar sent un espai de trobada, de relació, de lleure i aprenentatge de les persones grans del municipi, amb l’objectiu de promoure la seva qualitat de vida.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email