El temps a Cunit


Notícies

L'escola d'adults convidada a la jornada sobre innovació educativa #opengirona15

26.05.2015


El centre d'adults va presentar el projecte mapaTIC que està desenvolupant amb el seu alumnat durant el curs 2014-2015.

El passat dissabte 23 de maig el CFA M. Dolors Paul va presentar a la jornada sobre innovació educativa #opengirona15 el projecte mapaTIC, el qual s'està desenvolupant durant aquest curs escolar. Entre els ponents hi havia propostes de gran qualitat relacionades amb l'aplicació de noves metodologies d'aprenentatge, fet que denota la importància i la bona acceptació entre la comunitat de professionals de l'educació del treball desenvolupat pel centre d'adults cunitenc.

Des del CFA M. Dolors Paul es van presentar les línies generals del projecte mapaTIC, un projecte basat en la creació de materials audiovisuals que es presenten mitjançant tècniques de geolocalització i realitat augmentada. A la jornada va acudir també la direcció del CFA Palau de Mar, un dels tres socis del projecte mapaTIC, el qual va fer una presentació sobre la Flipped Classroom en l'ensenyament d'adults.

En definitiva, una bona manera de compartir i visibilitzar la feina feta des de l'escola d'adults. "Des d'aquí volem agrair a l'organització i als assistents per la bona atenció i rebuda que ens van proporcionar" assenyala Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament en funcions de l'Ajuntament de Cunit. "Estem molt satisfets de la feina desenvolupada pel centre d'adults municipal en relació a l'aplicació de fórmules innovadores d'aprenentatge, una manera diferent de treballar que estem convençuts que engresca i motiva a l'alumnat", conclou el regidor.


El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!