El temps a Cunit


Notícies

Sortida de l'EFDP al Teatre en anglès

26.03.2015


El passat dimecres 18 de març, els alumnes de l'escola CFA Dolors Paul de Cunit van assistir a l'obra 'Vampires' que va tenir lloc al Teatre Auditori Municipal de Calafell. Es tracta de la primera sortida que realitzem dins el pla d'entorn del projecte Mapatic que l?escola duu a terme.

La representació, en anglès, era produïda per una companyia teatral especialitzada en la producció d'espectacles adaptats a diferents nivells educatius i a diferents nivells d'aprenentatge de la llengua anglesa; en aquesta ocasió, adreçada a la formació d'adults.

A l'acte hi van assistir 54 alumnes del centre dels cursos de GES I, GES II, preparació a Grau Mig i a Grau Superior i Anglès A1. En alguns d'aquests cursos es va treballar una activitat prèvia a l'obra per tal de fer l'experiència més productiva i enriquidora.

La sortida va ser tot un èxit i els alumnes van afirmar "haver gaudit de l'experiència de sentir parlar actors nadius en llengua anglesa" i haver seguit bona part de la representació " sense greus problemes".

Així, doncs, esperem poder repetir-ho en properes ocasions.


Galeria multimèdia

El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!