El temps a Cunit


Notícies

L'equip docent del CFA M. Dolors Paul visita Madrid amb motiu del projecte mapaTIC

25.02.2015


L'equip de professionals del centre de formació d'adults M. Dolors Paul de Cunit va visitar el passat dia 20 de febrer les instal·lacions del CEPA Siera Norte de Madrid, un dels centres amb els quals col·labora en el desenvolupament del projecte mapaTIC.

Els motius de la visita eren conèixer de primera mà les línies de treball del centre d'adults madrileny en relació al projecte, així com intercanviar experiències professionals sobre altres aspectes d'interès relacionats amb la formació de persones adultes.

Així doncs, l'estructura curricular i les característiques específiques de la formació de persones adultes a la comunitat de Madrid, les línies de treball del projecte mapaTIC desenvolupades pels tres centres participants i l'intercanvi d'experiències i metodologies docents van esdevenir els tres eixos sobre els quals va girar la jornada de treball. La visita va finalitzar amb una petita ruta per Torrelaguna, municipi que visitarà l'alumnat del CFA M. Dolors Paul al mes de maig.

Recordem que el CFA Dolors Paul de Cunit ha esdevingut beneficiari d'una subvenció de 20.000 € per al desenvolupament de propostes de millora de l'aprenentatge. L'escola d'adults cunitenca va presentar-se a la convocatòria amb el projecte "mapatic", proposta elaborada conjuntament amb les escoles d'adults CFA Palau de Mar de Barcelona i el CEPA Sierra Norte de Madrid. El projecte "mapatic" pretén potenciar l'ús de les noves tecnologies en els processos d'ensenyament-aprenentatge en les diferents etapes educatives implementades al centre. Així doncs, l'eix del projecte esdevé la creació per part de l'alumnat de l'escola d'adults de materials divulgatius sobre la història i altres aspectes rellevants del municipi, els quals els visitants podran descarregar-se posteriorment mitjançant els seus telèfons mòbils.

D'altra banda, el projecte contempla també altres aspectes rellevants con són l'intercanvi d'experiències professionals entre els equips docents de tots tres centres, l'aprofitament de l'entorn en el procés d'aprenentatge, la formació del professorat en el desenvolupament de noves metodologies i la visita de l'alumnat als altres centres membres de l'agrupació per tal de conèixer els seus treballs i generar experiències d'intercanvi cultural entre totes tres comunitats educatives.

"Es tracta d'un projecte molt interessant que permet conèixer noves realitats, metodologies i línies de treball", assenyala Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cunit. "Des de la regidoria d'Ensenyament, formació i ocupació volem continuar potenciant la formació d'adults com una eina fonamental en el desenvolupament personal i professional de la població cunitenca", conclou el regidor.


Galeria multimèdia

El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!