El temps a Cunit


Notícies

Visita dels centres col·laboradors del projecte mapaTIC a Cunit

16.04.2015


Els equips docents dels centres CFA Palau de Mar de Barcelona i CEPA Sierra Norte de Madrid visiten el municipi.

El passat divendres 10 d'abril els equips docents dels centres CFA Palau de Mar de Barcelona i CEPA Sierra Norte de Madrid van visitar l'escola d'adults municipal en el marc del desenvolupament del Projecte mapatic dut a terme per les tres institucions. L'equip docent del CFA M. Dolors Paul va rebre als socis de projecte i va explicar les línies de funcionament general de l'equipament. El dia anterior membres dels tres centres educatius van realitzar una visita al CFA Palau de Mar de Barcelona i van realizar una visita a la ruta geolocalitzada del Parc de la Ciutadella de la ciutat comtal.

El projecte mapatic pretén potenciar l'ús de les noves tecnologies en els processos d'ensenyament-aprenentatge en les diferents etapes educatives implementades al centre. Així doncs, l'eix del projecte esdevé la creació per part de l'alumnat de l'escola d'adults de materials divulgatius sobre autors literaris amb presència als carrers del municipi, els quals els visitants podran descarregar-se posteriorment mitjançant els seus telèfons mòbils.

"Es tracta d'un projecte que permet potenciar noves metodologies d'aprenentatge i que, a més, permet la interacció amb altres centres educatius" assenyala Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cunit. "És, doncs, una oportunitat immillorable d'establir sinèrgies amb equips professionals que desenvolupen la seva activitat en entorns diversos, a més de permetre donar visibilitat a la feina desenvolupada des del CFA M. Dolors Paul", conclou el regidor. La visita va finalitzar amb una ruta pel nucli històric del municipi a càrrec del propi Jaume Casañas, el qual va explicar als visitants els aspectes més rellevants de la història i el patrimoni cunitencs.


Galeria multimèdia

El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!