El temps a Cunit


Notícies

Més trens per Carnaval

07.02.2014


L'Ajuntament de Cunit ha aconseguit que Renfe hagi acceptat la petició d'incrementar el nombre de places de tren i també la freqüència de pas pel proper 1 de març.

L’Ajuntament de Cunit ha aconseguit que Renfe hagi acceptat la petició d’incrementar el nombre de places de tren i també la freqüència de pas pel proper 1 de març, dia que Cunit celebra la Gran Rúa de Carrosses i Comparses, i en el qual acostuma a rebre a milers de participants i de visitants.

En una trobada amb el director d’operacions de Renfe, Miguel Pérez, el cap de la línia r2 sud de Rodalies, Felix Garcia Martin, i Benjamin Cubillo, Subdirector General de Coordinació i Gestió del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’alcaldessa va exposar la situació especial que té lloc a Cunit el dia de celebració de la Gran rúa de Carnaval.

El director General d’operacions de Renfe, Miguel Pérez, ha confirmat que entre les 20 i les 23h hi circularan trens cada mitja hora de doble capacitat a l’actual, i que a la circulació habitual se li ha afegit un tren de més. Tot plegat permetrà  incrementar en unes 1.600 places més de les que ofereix normalment.

L’alcaldessa Montserrat Carreras, afirma que “el nostre objectiu és intentar garantir la màxima seguretat possible en un dels dies més multitudinaris de l’any al nostre municipi. A Cunit celebrem el Carnaval més participatiu de tot l’àmbit Penedès i, per tant, hem de comptar amb totes les mesures de seguretat”.

Renfe ha confirmat que també activarà mesures de seguretat complementàries per a millorar les condicions de mobilitat. Amb aquestes mesures s’aconsegueix més fluïdesa en la mobilitat i en el desplaçaments de participants i visitants a municipis veïns com Calafell i Cubelles, que celebren també les seves Rues de Carnaval el dia 1 de març.

L’Ajuntament de Cunit activarà els plans de prevenció i totes les mesures de seguretat pel bon desenvolupament de la Rúa de Carnaval.

El Carnaval de Cunit és una festa reconeguda con a activitat d’interès turístic i ja s’ha convertit, després de 25 anys en una icona en tot el territori del Penedès Marítim.


Galeria multimèdia

El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!