El temps a Cunit


Notícies

Orienta't a l'Escola d'Adults Dolors Paul de Cunit!

05.11.2014


El servei d'orientació és un mecanisme promogut per l'equip directiu del centre amb la voluntat de millorar la comunicació amb l'alumnat i amb el conjunt de la població amb interessos per la formació acadèmica en l'àmbit de les persones adultes.

Es tracta d’una eina molt interessant ja que en molts casos les persones que volen reemprendre la seva formació no coneixen els recursos disponibles al seu abast. És per això que des del curs 2012-2013 el CFA Dolors Paul posa a la seva disposició un total de 10 hores d’atenció per tal de poder resoldre els seus dubtes i assessorar-les en les opcions més interessants d’acord amb el seu perfil i la seva disponibilitat.

Dintre d’aquest horari d’atenció cada tutor/a ofereix informació i assessorament específic de la formació tutoritzada per ell/a, així com de les propostes formatives i/o professionals que es puguin derivar dels estudis realitzats. Les cites hauran de reservar-se prèviament mitjançant el personal d’administració i serveis en l’horari d’atenció al públic assenyalat a baix. Així doncs, durant l’últim any més de 125 persones s’han dirigit al centre per tal de conèixer les diferents opcions al seu abast per tal de millorar i/o complementar la seva formació.

El Regidor de l’Àrea d’Ensenyament, Formació i Ocupació, en Jaume Casañas, assenyala que “des de la regidoria creiem essencial l’orientació i el suport per poder decidir quina és la millor formació per afrontar el futur amb el màxim de possibilitats. En aquest sentit, els membres de l’equip de l’escola d’adults fan un esforç més per tal de donar un millor servei amb els mateixos mitjans”

Les persones interessades poden demanar més informació trucant al telèfon 977 67 46 01 en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 19 hores) o adreçar-se a l’escola (c/de la Creueta s/n) en el mateix horari. També ens trobareu al nostre canal de facebook (Escola Adults Cunit) i al twitter (@cfadolorspaul).

 
El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!