El temps a Cunit


Notícies

Cunit diu no a la violència de gènere

23.11.2011


Un any més Cunit commemorarà el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

Cunit se suma a la commemoració d'aquest dia internacional amb la realització de les següents activitats:

- Exposició 'La violència masclista en la parella: desmuntem mites?', cedida per l'Institut Català de les Dones, que es podrà veure en diferents equipaments del municipi del 28 d'octubre al 18 de novembre.

- Recital d'haikus contra la violència de gènere el dia 21 de novembre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal Marta Mata

- Acte principal: 25 de novembre, a   partir de les 6 de la tarda, al Casal Municipal, el grup de teatre de Cunit Alborada ens presentarà una adaptació de l'obra 'RITA', d'Isabel Martín Salinas i l'Ateneu Cultural Alba escenificarà 'REFLEXIÓ'. Després del teatre, a la Plaça Catalunya, es farà la lectura del manifest contra la violència masclista, una encesa d'espelmes i el mural contra la violència masclista que han fet grans i joves del Casal de la Gent Gran i l'Espai Jove de Cunit.

- Tallers de prevenció de la violència masclista 'Desmuntem mites' a l'IES Ernest LLuch, durant tot el mes de novembre.

- Xerrada 'Com actuar davant la violència masclista', el 30 de novembre a les 10 del matí a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal Marta Mata, a càrrec dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.

L'objectiu de totes aquestes activitats és sensibilitzar la població de Cunit i implicar-la en la lluita contra aquesta terrible xacra.


Galeria multimèdia

Llistat de documents associats

El temps a Cunit

- 10º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!