Notícies

L'ajuntament de Cunit posa a disposició de la Generalitat mitjans municipals per a solucionar l'emissió de la TDT

19/09/2014

En tot moment, l'Ajuntament de Cunit ha actuat com a interlocutor i com a intermediari entre la ciutadania i el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu que aquesta incidència es solucionés el més aviat possible. (+)


L'ajuntament realitza obres de millora dels carrers Sant Joan i Sant Isidre

18/09/2014

Dilluns 22 comencen les obres que duraran 1 mes. (+)


Cunit organitza una pedalada popular per a un transport més sostenible

18/09/2014

Cunit celebra, com cada any, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en la qual la Pedalada Popular esdevé l'acte més emblemàtic. (+)


La Regidoria d'Ensenyament, Formació i Ocupació col.labora amb L' IES Ernest Lluch i Martí en la formació dels seus alumnes amb l'organització d'un curs de manipulador d'aliments.

18/09/2014

La Regidoria d'Ensenyament, Formació i Ocupació col.labora amb L' INS Ernest Lluch i Martí en la formació dels seus alumnes amb l'organització d'un curs de manipulador d'aliments. (+)


Cunit participarà en les Jornades Europees de Patrimoni el proper 28 de setembre

18/09/2014

Cunit inclou la Ruta Patrimonial pel centre en el catàleg d?activitats de les JEP. (+)


Bandera Blanca a les platges de Cunit

17/09/2014

La temporada finalitza de forma satisfactòria per part de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. A les platges oneja la bandera blanca com a símbol d'una temporada sense incidents greus. (+)


Obert el període d'inscripció al curs d'Anglès Comercial - Inicial. Dóna't pressa tens fins el 26 de setembre de 2014

17/09/2014

Aquest és un curs dirigit a totes les persones que desenvolupen tasques d'atenció al públic o que volen millorar la seva inserció laboral a través de l'aprenentatge de nocions bàsiques d'anglès. (+)


Més de 2.200 alumnes comencen el nou curs escolar 2014-2015 als centres educatius de Cunit

16/09/2014

Ahir dilluns 15 de setembre va començar el nou curs escolar als centres educatius de Cunit: les tres escoles de primària Solcunit, Pompeu Fabra i Els Cossetans, així com l'Institut d'Educació Secundària Ernest Lluch van obrir les seves portes per acollir a l'alumnat d'aquest nou curs acadèmic. (+)


Avui han començat els Plans d'Ocupació de la Diputació de Tarragona 2014 a Cunit.

16/09/2014

Per segon any consecutiu el Consell Comarcal del Baix Penedès ha renovat el conveni de col·laboració amb la Diputació de Tarragona per endegar el nou Pla de Foment de l'Ocupació 2014. (+)


En funcionament les línies de bus a Tarragona i a l'Hospital Els Camils, des de Cunit

15/09/2014

Avui s'han posat en marxa els dos nous serveis d'autobús que connecten Cunit amb Tarragona i amb l'Hospital Residència Els Camils de Sant Pere de Ribes. (+)


Veure més notícies

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!