Notícies

Donació de Sang el dia 6 d'agost al Passeig Marítim/Av Juli Cèsar

31/07/2015

El Banc de Sang i Teixits té programada una jornada de Donació de Sang pel proper dijous 6 d'agost de 18.30 a 21.30h al Passeig Marítim/Av juli Cèsar. Cada donació pot ajudar fins a tres malalts diferents. (+)


Tancament parcial al centre de Cunit

30/07/2015

Es tanca el pas als vehicles en els carrers Francesc Macià, Empar Nadal, Major, Sant Joan i es deixen oberts a la circulació Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Sant Antoni. (+)


La Policia Local reforça la flota amb un vehicle nou

30/07/2015

La flota de la Policia Local s'ha incrementat amb un vehicle nou començant així una nova etapa que deixa enrere definitivament l'adquisició de vehicles de segona mà. (+)


Un any més, l'ajuntament de Cunit ha presentat la sol·licitud per participar en el Programa Treball i Formació 2015.

30/07/2015

El mes de juny el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat va obrir la convocatòria EMO/204/2015 - Programa de Treball i Formació de persones aturades, prioritàriament les de 45 anys o més, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació. Com cada any, l'Ajuntament de Cunit ha presentat la sol·licitud per poder participar al Programa Treball i Formació 2015 i està pendent de la resolució favorable del SOC per poder posar en marxa els projectes. (+)


Cunit promociona la Xarel·lada al Penedès Marítim

29/07/2015

L'Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, continua amb l'edició de material divulgatiu del patrimoni local. En aquesta ocasió, es tracta d'un video que promociona un dels events innèdits que té lloc a Cunit des de fa 3 anys amb èxit, la Festa del Xarel·lo al Penedès Marítim. (+)


Cunit ambienta les nits d'estiu al Penedès Marítim

29/07/2015

Amb l'arribada de l'estiu, Cunit renova la seva oferta lúdica i ofereix durant el mes d'agost, un seguit d'actuacions musicals nocturnes a la Masia Glòria. (+)


Concurs a Instagram 'Viu l'estiu al Penedès Marítim'

29/07/2015

La regidoria de Turisme i Patrimoni ha impulsat una iniciativa a les xarxes socials per a promocionar Cunit i el Penedès Marítim a l'estiu. (+)


Veure més notícies

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!