El temps a Cunit


Tot Natura de Cunit


Cicle de rutes guiades iniciat l'any 2000, amb l'objectiu de divulgar l'entorn més immediat de Cunit, i que s'ha anat ampliant per a donar a conèixer els racons més interessants de la nostra geografia, mitjançant el senderisme.Promou els valors de respecte, conservació de la natura, coneixement del medi, el companyerisme i l'exercici saludable.

El Tot Natura de Cunit es conforma de diversos programes que incideixen de manera més específica en la relació de les persones amb l'entorn. Així, el Tot Natura està format per un programa general, variat i extens, un altre més específic adreçat a la gent gran, i un tercer més enfocat a alta muntanya per obrir-se a un públic més jove.

El Tot Natura està obert, en un futur proper, a altres variants adreçades a altres col·lectius com les famílies o cicles més culturals i/o turístics. Les sortides que es fan a Cunit o que surten del municipi en tren o cotxes particulars no requereixen inscripció prèvia. En canvi sí que s'ha de reservar plaça quan es fan en autocar o són de més d'un dia.

El Tot Natura consisteix en un conjunt de sortides de caire senderista o excursionista, majoritàriament en baixa i mitja muntanya, dos caps de setmana estivals d'alta muntanya i un recorregut de 6 dies, en format de travessa i alguna ascensió puntual de caire excursionista. En cap cas es fan recorreguts d'alpinisme, escalada, vies ferrades o barranquisme. Les sortides es fan preferentment en l'àmbit de Catalunya, a part d'alguna sortida puntual a Andorra, sud de França, i la sortida de 6 dies que fins ara s'ha fet als Pirineus aragonesos.

Programas


El temps a Cunit

- 12º


Veure la previsió per als propers dies

Més informació

L'actualitat de Cunit al teu e-mail

Fes click aquí!

L'actualitat de Cunit al RSS

Fes click aquí!